iqtisad universiteti (genclik)

dunen universitete getdim. Cemi birce dene derse girecekdim. Girishe yaxinlashanda boyuk bir qelebelik gordum. Ele bil, Vanda caamata chadir paylayirdilar. Sen deme bizim agillilarin aglina gelib ki, universitetin heyetine giren her kesin telebe biletini yoxlayaq. Girenler, chixanlar hamisi bir birine qarishmishdi. Netice etibarile, derse on besh deqiqe gecikmish oldum.
Tesevvur edin ki, universitetimizin menim saydigim 3 girishi var. Yalniz bir girish telebelerin istifadesine verilib ve o birce girishin iki darvazasindan yalniz birini achirlar. Tesevvur edin gunde minlerle telebe o bir qapili girishden (hemcinin chixishdan) istifade edirler. Her gun eyni hengame. Universitete girmek bir derd chixmaq ayri derd.

iqtisad universiteti (genclik)” üzerine bir düşünce

  1. insanlar hacca gidip kabe’yi tavaf ederler, bizde bizim üniversiteyi tavaf ediyoruz. ön kapının önünden geçiyoruz 2. yola bakan kapının yanından geçiyoruz en son arka kapıdan girim üniversitenin içinden tekrar ön kapıya gelip ordan bina içine giriyoruz. ben hayatında bundan daha saçma bir olay görmedim…

Yorum bırakın